Η Εταιρία

Η Εταιρία

Για Εμάς

Λιγά λόγια για την εταιρία μας

Πίσω στο 1996 μια μικρή εταιρία κατασκευής ενδυμάτων με πολλή όρεξη και φαντασία ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της ένδυσης. Για τα επόμενα πέντε χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο ready-to-wear ρούχο με μεγάλη επιτυχία. Η κρίση που επήλθε στο έτοιμο ρούχο και το σημέιο κορεσμού που έφτασε η μόδα το 2000 οδηγησε τη δημιουργό και πρωτοπόρο της εταιρίας, Sandi, στην καθιέρωση ενός διαφορετικού πλέον μοτίβου για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών της κάθε πελάτισσας ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο δημιουργώντας haute couture κομμάτια και υιοθετώντας τεχνικές υψηλής ραπτικής με τα πιο φίνα υλικά. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο.

Μέσα σε αυτό το δημιουργικό ζυμωτήριο ένιωσαν την ανάγκη της έκφρασης στην εταιρία τα παιδιά-συνεχιστές μιας παράδοσης με τα ιδιαίτερά τους brand, Himonico και Ouma Ferma, παραθέτοντας πλέον τις δικές τους δημιουργικές ανησυχίες και δίνοντας νέα πνοή στην εταιρία. Μέσα από αυτή την ανάγκη συμπληρώνουν τις απαιτήσεις που προκύπτουν για ενδύματα και αξεσουάρ απευθυνόμενοι σε ενα νεανικό και όχι μόνο κοινό.

Το brand Himonico έρχεται για να ξαναφέρει στην εταιρία το ready-to-wear ρούχο μέσα από την κληρονομιά που κουβαλά πάνω στη γνώση τεχνικών υψηλής ραπτικής και για να εκπροσωπήσει τη γυναίκα που νοιάζεται όχι μόνο για το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και για την ποιότητα των υφασμάτων των ρούχων της. Ο συνδυασμός της αγάπης για την πρώτη ύλη και για τη δημιουργία φέρνει το αποτέλεσμα που βλέπετε και ελπίζουμε να το αγκαλιάσετε με θέρμη.

Design

Σε κάθε συλλογή υπάρχει ο πρωταγωνιστής- το θέμα που αποτελεί την έμπνευση για μοναδικά σχέδια. Οι εικόνες, οι ήχοι, οι υφές και οι φόρμες αποτυπώνονται σε σκίτσα και ύστερα μελετώνται ώστε να πάρουν μορφή και να εναρμονιστούν με το σώμα.

Πρώτες Ύλες

Στη συνέχεια επιλέγονται οι πρώτες ύλες. Φιλικά προς το δέρμα και προς το περιβάλλον, τα υφάσματα και τα υλικά που επιλέγονται είναι απο φυσικές ίνες, βαμβάκι, λινό, βισκόζη, μετάξι και μαλλί.

Κατασκευή

Η διαδικασία παραγωγής από τη μελέτη των σχεδίων μέχρι το τελικό προϊόν, λαμβάνει χώρα στο εργαστήριό μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της κατασκευής ώστε να ανταποκρίνεται σωστά στην εφαρμογή και στη διατήρηση της φόρμας του σε βάθος χρόνου.

Deluxe garments made of natural fibers.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πληροφορίες

Κυριακή και αργίες κλειστά

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 210 865 4604

Nεοφύτου Bαμβα 5, Αθήνα

Αττική, 10674, Ελλάδα

Copyright 2019 – 2024 © Designed by nextlevelweb.gr